Even voorstellen Afdrukken
Mijn naam is Reine Lanning-Nienhuis.
Al bijna 30 jaar staat mijn leven in het teken van het werk van Dr. Bach en zijn bloesemtherapie.
Tijdens mijn activiteiten op verschillende gebieden in de reguliere gezondheidszorg, het pastorale werk en het onderwijs kwam ik steeds meer tot de ontdekking dat alles wat ik geleerd had over lichaam, ziel en geest een verbinding moest krijgen.
Als student natuurgeneeskunde kwam ik in aanraking met Dr. Bach en zijn bloesemremedies. Al snel wist ik dat dit het was wat ik zocht en waarvoor ik wilde gaan. Nadat ik de opleiding klassieke homeopathie had afgerond ben ik mij volledig met de bloesemremedies bezig gaan houden.
Natuurlijk ben ik blij met alle ervaringen die ik op andere welzijnsgebieden heb opgedaan en zeker maak ik nog dagelijks gebruik van deze kennis.

Toch ervaar ik de kracht, de eenvoud en de toegankelijkheid van Dr. Bachs bloesemtherapie als het meest complete en helende systeem waarmee de mensheid is gezegend.

Ik voel me bevoorrecht dat ik mensen mag begeleiden op de weg naar zichzelf en bovendien dat ik mijn kennis en ervaring mag doorgeven en delen met heel veel geïnteresseerde studenten en cursisten op de Academie in Meppel, het Internationaal Bach Opleidingscentrum en in mijn eigen praktijk.

Het werken met dieren is inmiddels uitgegroeid tot een tweede tak. Behalve het zelf mogen behandelen van dieren geef ik ook deze opgedane kennis en ervaringen door aan studenten.

Behandel de mens, niet enkel zijn ziekte. Niet de dokter, maar wijzelf dienen de verantwoordelijkheid voor onze gezondheid en ons welzijn weer ter hand te nemen. Deze uitspraken van Dr. Edward Bach zijn voor mij de leidraad in het werken met de bloesemremedies.

Ik hoop dat nog veel mensen met mij en na mij zich mogen verheugen over al het mooie wat Dr. Bach ons heeft meegegeven.

Reine