Cursussen PDF Afdrukken E-mail
Hieronder volgt een beschrijving van de cursussen die door mij gegeven worden.

De cursussen die ik geef hebben allen als uitgangspunt de filosofie van Dr. Bach.
De cursussen worden allen officieel erkend door het Bach Internationaal Opleidingscentrum en geven toegang tot de Bachconsulententraining. Na het afsluiten van deze training kun je de titel BFRP en de internationale registratie ontvangen.

Naast de cursussen Bach Bloesem remedies voor mensen, bestaat er de laatste jaren ook de mogelijkheid zich te specialiseren in Bach Remedies voor dieren. Informatie hierover vind je na de beschrijving van fase 3/ deel 3

De opbouw van mijn lessen bestaat globaal gezien uit drie fasen of niveaus te weten:
1. Een kennismakingscursus, ook wel Niveau 1 genoemd
2. Een cursus Leren omgaan met de Bach Bloesemremedies, ook wel Niveau 2
3. Een cursus die opleidt tot Bachbloesemconsulent. Dit is deel 3 van het Bach Internationaal Opleidingsprogramma.

 

Nieuw is een cursus Bachbloesems niveau 1 voor mens en dier. Hier leer je hoe de Bachbloesems zijn ontwikkeld en kunnen worden toegepast voor zowel mensen als dieren. Er wordt zowel met mens als met dier voorbeelden gewerkt en aan het slot van deze 2 dagen kun je het certificaat niveau 1 aanvragen welke toegang geeft tot het volgen van niveau 2 voor mensen. Wil je dan nog verder worden opgeleid dan kun je ook de gangbare niveau 3 humaan volgen met daarna de mogelijkheid tot internationale registratie.

 

Vanaf 1 januari 2018 worden alle Bachbloesemcursussen gegeven in Sleen. Veldakkers 6

 


De eerstvolgende cursus niveau 1 cursus voor mens en dier, gepland op de zaterdagen 26 januari en 2 februari 2019 is geannuleerd.

 

Ook de niveau 2 van 23 en 30 maart gaat niet door wegens familieomstandigheden. 

Najaar 2019 wordt de niveau 3 humaan, ook wel consulententraining genoemd, gegeven. Na het afronden van het natraject waarin je veel praktijkervaring opdoet, mag je je Bachbloesemconsulent of Bach Flower Registered Practitioner ( BFRP) noemen en kun je je internationaal laten registreren.

cursusdata: vrijdag en zaterdag 13 en 14 september/ 27 en 28 september 2019

 

Praktijkopleiding Bachbloesems voor mens en dier niveau 3 is door omstandigheden voorlopig opgeschort

Deze opleiding die modulair van opzet is wordt vooral afgestemd op de wensen van cursisten die ook de humane registratie al hebben behaald. Ook kun je al deelnemen na niveau 2 voor mens en dier.

Helaas kunnen we deze opleiding en ook de themadagen voor dieren tijdelijk niet geven.

 

 

Omdat er regelmatig vragen zijn over de mogelijkheid van het volgen van cursussen door de week is dit in overleg altijd te realiseren.

 

Klik hier voor het cursusprogramma.